Тежка катастрофа беляза вчерашния ден. При зверска катастрофа край Аксаково, област

...
Тежка катастрофа беляза вчерашния ден. При зверска катастрофа край Аксаково, област
Коментари Харесай

Братовчед на загиналия в катастрофата с Кирил Петков: Ицо беше професионален шофьор без нито едно нарушение

Тежка злополука беляза вчерашния ден. 

При зверска злополука край Аксаково, област Варна, две коли се блъснаха, една от които на НСО. В нея се е возил и Кирил Петков.

При тежкия удар е умрял водачът на другия автомобил, напомни Нова Варна.

Братовчедът на починалия мъж написа прочувствен пост във Facebook.

„ Ицо беше професионален водач, постоянно деликатен, до последно работеше в непорочност и извозваше огромните контейнери за отпадък от другата страна на Аспаруховия мост, Галата, Звездица и други. Нямаше нито едно нарушаване “, твърди мъжът, представящ се за братовчед на починалия.

Пътният специалист Диана Русинова се изрече по отношение на зверската злополука:

„ На мен персонално две неща са ми странни. Как по този начин при толкоз огромно кръстовище в крива няма сложено ограничаване на скоростта по главното направление? Този пътен знак „ Стоп “, на който сякаш не бил спрял клетия умрял човек, е завъртян встрани и е доста противоречиво на кое тъкмо не е спрял – на изтърканата стоп линия или на завъртения знак?

При този случай аз персонално си задавам доста въпроси като това по какъв начин професионален водач, освен това от НСО, при съществуването на неподходящи метеорологични условия в зоната на кръстовище преди началото на обитаемо място, е карал със скорост евентуално доста над 100 км/ч? Кое тъкмо е обуславяло нуждата от това да се кара с толкоз висока скорост и да се слага в риск животът и здравето на жителите? “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР